onsdag 13 juni 2012

Onsdag.

Fortfarande trött som ett as.
Vaknar fortfarande innan klockan ringer eller vaknar mitt i nätterna fast jag kom i säng sent. Fast mycket beror på att jag vaknar av ryggvärk. Var dock mycket bättre i morse då jag kom på den briljanta idén att sova med en kudde mellan knäna eller under knäna när jag ligger på sidan. Sen är jag ju så otroligt svankig oxå, så det underlättar ju inte.

Men nog om det. Annars har det inte hänt så mycket, jobbat och jobbat. Haft möte nu på kvällen och var inte hemma förrän halv nio. Kommer hem till en tom lägenhet, då Fredrik är och lagar bilen. Han kommer om typ en timme. Najs, jag längtar efter honom, har varit mycket annat nu på sista tiden och jag saknar en kväll med bara honom. Tyvärr blir det inte förrän på fredag, imorrn ska vi ut och äta med jobbet!

Aa, nu äre fotboll. Och ännu en gång ligger Holland under, vafan lixom.

Magen förra veckan. Då vecka 27 (26+1) och det var i tisdags.

5 kommentarer:

maria e k sa...

Jutte, kuddtricket. Det blev liksom en vana så jag har fortfarande en kudde mellan knäna när jag ska somna. :)

sanna sa...

Haha ja men det funkade ju faktiskt riktigt bra!

Måns sa...

Holland sviker. Så går det när Kuyt inte får starta.

Elin sa...

Du kanske har en rätt mjuk säng också som är anpassad till din kropp. Och nu med extra tyngd så åker du säkert ner mer i sängen än vad man borde göra, vilket gör att dina muskler i korsryggen jobbar hela natten och du får ont sen på morgonen när du vaknar.. :/

Emelie sa...

Köpe en liten "baby-kudde" på Ikea som du lägger i svanken när du sover, det ger extra stöd :) Jag har sovit s i 12-13 år pga problem med ryggen och det hjälper en del! :)