tisdag 29 maj 2012

Back home.

Efter en tokskön vecka på Zakynthos är vi nu hemma i ett soligt, men kallt Sverige igen.
Är väldigt nöjd med veckan, även fast vädret har svängt massor. Allt från stekande hetta till regn och åska. Men lite bränna har vi lyckats fått ändå ;)
Förutom poolhäng har vi åkt på utflykt till Shipwreck Bay, varit på grekisk afton, hängt i Laganas på Eurovisionkväll med Apollo och hyrt moped och åkt runt själva på ön.

Har ätits en massa god mat och druckits en massa god dricka (i mitt fall Fanta Lemon och peach IceTea), och shoppats en hel del! Tänkte bjuda på lite kort på det i morrn.

Hade världens ångest igår och ville verkligen INTE åka hem idag. Fy farao. Några dagar till...
Här kommer några kort och resten länkar jag till så att ni kan kolla in dom via facebook istället!

Aaa, vet inte riktigt vad jag ska skriva om mer nu. Är trött som en gnu och ska ladda inför en låååångdag på jobbet imorrn. Först 7-16.30 och sen har vi sommarfest efter det! Blir väl till 18 eller nåt. Men på torsdag blir det en kort dag. 9-13.30, sen ska jag och mamma till MVC för att kolla in magen och sen ta en shoppingtur på stan! Studentpresent ska inhandlas + en klänning jag kan ha på mig på studentmottagningen.
Fredagen blir by the way oxå skön, 6.30-13. Sweet.



Jag på Kalamaki Beach. Första kvällen.

Blue Caves påväg till Smugglers Wreck/Shipwreck Bay.

Framme vid Shipwreck. Navagio beach.

Vraket.

Puss på Kalamaki beach, påväg till Laganas för Eurovisionkväll. Fredrik hade bränt sig så förbaskat han stackarn var tvungen att gå med långärmad tröja i hettan....

Sjöstjärna!

Gerakas beach. En av havssköldpaddornas "nesting beaches". Den andra är Kalamaki beach. Nu i slutet av maj går dom upp på land om nätterna och börjar lägga ägg.

En liten moppepojke. Här är vi påväg från Vassillikos mot Argassi, därifrån mot Kalamaki och sist mot Laganas för att sola och bada lite.

En tjockis på Laganas beach.

2 kommentarer:

Måns sa...

Vattnet påminner om Hosjön. Blir inte aaaaalls sugen på att bada.

Sanna sa...

nej, det var faktiskt precis som typ hosjön möter edsbrobadet lixom!